недеља, 20. септембар 2015.

Mojih top 4 kafica u Beogradu

Zdravo svima,
posto je pocela skolska godina mnogo manje putujem :( te sam resila da malo pisem o svom gradu- Beogradu. Za sve vas koji niste iz Beograda savetujem vam da ga obavezno posetite ako vec niste ;)

Veoma cesto izlazim,a najvise volim da otkrivam nove kafice sa predivnim entetijerom I zanimljivom ponudom.Cesto uz kafu/caj narucim I neki kolacic ili dva haha.Svi kafici o kojima pisem su veoma povoljni I dostupni svima.
Pa drage/dragi moji smestite se udobno jer krecemo sa mojih top 5 mesta u Beogradu.
Nadam se da cete uzivati u ovom postu I obici neke od navedenih kafica.

1) Kafeterija:

Ovaj predivni kafic nalazi se na Studenskom Trgu br 5. odmah ispod Studenskog parka.Intimna atmosfera,prelep dizajn obogacen brojnim detaljima pruzaju vam osecaj kao kod kuce.Niske cene I bogata ponuda kafa,cajeva I sejkova naterace vas da se uvek rado vracate.
Postoji jos lokala ovog Kafica ( na Vracaru I Donjem Dorcolu) ali ovaj je moj favorit.
http://cafebarnetwork.rs/lokali/lokali-kafici/2956-kafeterija-studentski-trg





2) Blaznavac:

Bilp da zelite da se osvezite tokom toplog dana ili izadjete na lud provod ovaj kafic/klub je idealno resenje.Omiljen medju strancima I hipsterima odise opustenom notom preko potrebnom u napornom danu. Enterijer ispunjen raznolikim,handmade ukrasima  je nesto sto me odusevljava svaki put kad ovde dodjem.Cene su takodje veoma pristupacne.Adresa je Knjeginje Ljubice 18.( Blizu Trga
Republike).
http://cafebarnetwork.rs/lokali/lokali-kafici/235-blaznavac


3) Java :

Ovaj kafic nalazi se na Bezanijskoj kosi u ulici Dr Teodora Borockog. Poseban je zbog predivnog pogleda na celi grad.Enterijer je zanimljiv pun carobne ljubicaste boje, a cao kafic je u staklu.Sto se tice cena definitivno su I vise nego pristojne,a osoblje je preljubazno.Velike preporuke.
https://www.facebook.com/JavaLoungeBar


4) Koffein:

Definitivno kafic u kome sam svaki dan,bilo da uzimam kafu za poneti bilo da sednem.Nigde bolju kafu necete popiti! Koffein se nalazi svugde ima ga na Vracaru,Dorcolu,Starom gradu...I ne mogu se odluciti u koji vise volim da idem.Pored predivnih napitaka obavezno probajte ukusne,domace macaroonse kojih ima u svim ukusima I bojama.
https://foursquare.com/v/koffein/5380f80b498ede9f52be9772

Nadam se da vam se ovaj post dopao!A sada imam I jedno iznenadjenje,dakle ukoliko ste ljubitelji kafe I caja obazeno posetite Drugi regionalni festival kafe,caja I toplih napitaka koji ce se odrzati 25.i 26. septembra u Tc Usce.Vise o festivalu saznajte na:http://www.coffeefest.rs/ .
Vidimo se tamo :*

.

2 коментара:

  1. heej♥ svida mi se! Mozes pogledati nas? http://anastazijaiemma.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Amazing post! I will def go to all 5 of these caffes when i come to Belgrade :)

    ОдговориИзбриши